Cum cumpar?

Cum cumpar?

Orice comanda plasata pe  site-ul www.perind.ro beneficiaza de distributie pe intreg teritoriul Romaniei. Termenul mediu de livarare este de 2-3 zile lucratoare si variaza in functie de disponibilitatea produsului comandat, zona de acoperire a curieratului.

S.C. PERIND S.A. isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor telefonic sau prin e-mail.

In cazul in care comanda dumneavoastra depaseste valoare de 1.000 RON, costul transportului va fi suportat de S.C. PERIND S.A. In celelalte cazuri, clientul va suporta cheltuielile de transport. Livrarea comanzilor se va face prin firma de curierat rapid. 

Minimul de comanda este de 200 ron ,daca suma este mai mica comanda dumneavoastra nu se va putea procesa.

Plata ramburs (numerar la curier) - achitarea comenzii in momentul livrarii.

Plata prin ordin de plata in avans in contul nostru.


             VA RUGAM SA NU EFECTUATI NICI O PLATA INAINTE DE A FI CONTACTATI DE UN CONSILIER DE VANZARI!


             In cazul in care livrarea a esuat, curierul va lasa un preaviz la adresa comunicata. In majoritatea cazurilor, curierul suna inainte sa faca livrarea.


             Indiferent de modul de transmitere a comenzii (pe site, prin e-mail, telefonic, prin alta metoda) acceptarea acestei comenzi, deci incheierea acordului de vointa si a contractului de vanzare cumparare se face in momentul semnarii de catre client a facturii fiscale ce insoteste produsul. Factura fiscala tine loc de contract de vanzare-cumparare. Lansarea comenzii, e-mail-ul automat care se transmite dupa primirea comenzii si discutiile telefonice, prin e-mail si prin orice alte metode, cu consilierul de vanzari, nu constituie acceptari ferme ale comenzii si deci nu semnifica incheierea contractului la distanta.

Produsele se livreaza sigilate, impreuna cu factura si certificatul de garantie acolo unde este cazul.

Produsele comercializate pe site-ul nostru,beneficiaza de conditii de garantii conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

Noi S.C. PERIND S.A., asiguram, garantam si declaram pe proprie raspundere, conform prevederilor HG 1022/2002 privind regimul produselor si seviciilor care pot pune in pericol viata,sanatatea,securitatea muncii si protectia mediului, ca produsele livrate de noi nu pun in pericol viata, sanatatea si securitatea muncii si nu produc impact negativ asupra mediului si sunt in conformitate cu normele Comunitatii Europene.

Repararea sau inlocuirea produselor care fac obiectul reclamatiilor cumparatorilor vor fi insotite obligatoriu de factura cu care au fost achizitionate, vor avea ambalajul original, va fi facuta in termen de 60 de zile de la comunicarea in scris.             

Drepturile consumatorului sunt prevazute in OG nr.21/2002 si Legea nr. 449/2003.

Clientul poate cere returnarea banilor sau retrimiterea unui alt produs care sa il inlocuiasca pe cel defect in  urmatoarele cazuri:

       - produsul nu este acelasi cu cel comandat de client de pe site

       - produsul s-a deteriorat din cauza unor vicii ascunse care nu puteau fi constatate la data primirii acestuia.            Numele site-ului precum si insemnele grafice sunt marci inregistrate in proprietatea S.C. PERIND S.A.  si nu pot fi preluate,  copiate sau folosite fara acordul scris al proprietarului.

Cos de cumparaturi
0 produse
------
0 RON
Cos de cumparaturi
Produs special

6.85 RON